Застанете така, че да можете  да направите няколко крачки  назад.

...
Застанете така, че да можете  да направите няколко крачки  назад.
Коментари Харесай

Практика, която изцелява душите *

 original12 Застанете по този начин, че да можете  да извършите няколко крачки  обратно. Всяка крачка обратно ще отбелязва една степен за нанагорнище към светлината, свободата, любовта. Правейки крачка обратно, вие се издигате  от по-нисша действителност към по-висша, изкачвате се  до ново равнище на независимост, благополучие и светлина.

И по този начин – застанете прави и затворете очи. Осъзнайте кой сте  в  момента, кажете  името си, огледайте  живота си. Обърнете внимание на чувствата в тялото – до каква степен то е потиснато от негативизъм, оплетено е от зависимости – почувствайте ги. За това ще са ви нужни от една до две минути.

След това поемете надълбоко въздух, а на издишване мощно плеснете с ръце и отстъпете крачка обратно. Представете си, че сякаш  плясъкът  откъсва от вас оковите на страха,  отстранява рестриктивните мерки, смъква веригите на привързаностите.

Ще попаднете в първия облик и незабавно ще почувствате, че във вас са настъпили позитивни промени, във вашето създание: в този момент можете да дишате  с по-голяма лекост, на сърцето ви става по-леко,  душата ви се отваря.

В тялото ви ще зародят вибрациите на независимост, успокоение, приятни  талази. Може да се появят  и някакви светли радостни облици – живи картини – или към този момент познати   или напълно нови.

Останете в това положение толкоз дълго, колкото сметнете за належащо с цел да се извършите с самодоволство, независимост, светлина. След това повторете – Вдишайте, издишайте, още веднъж плеснете с ръце и  предприемете идната стъпка обратно.

С всяка стъпка ще се усилва положението ви на независимост, наслада, благополучие, осъзнаване, че ние управляваме ориста си, целия си свят, а всички наши  безпокойства, безредици и паники, към този момент нямат този неминуем смисъл, който им отдаваме в „ земното “ си положение на съзнанието.

Така ще  можете да стигнете до източника – най-висшата степен на независимост, наслади, каквито сте в положение да  постигнете сега. Ако се съмнявате, че в действителност това е най-положителното ви положение,  проверете, като извършите още една-две стъпки обратно.

Ако положението ви не се промени или се утежни – това значи, че сте достигнали максимума: върнете се към облика на най-голяма мощ. Останете в него  толкоз дълго, колкото ви е  комфортно. Светлината на Вашата Душа работи по това време в най-далечния си режим. След това, без да губите положението на благополучие и светлина, може да легнете и да пандизите очи и да се отпуснете за 10-15 минути.

Представете си, че  Светлината на Душата ви се  разпръсква през Вселената и твори за вас чудеса.

И по-късно продължете да живеете, като се стараете  колкото е допустимо по-дълго да поддържате това положение.

© От книгата „ Сътвори  своя орис “ на В. Лермонтов *

Мудрата на Земята – всесилен и елементарен способ да хармонизирате психическото си положение!

 

Ниско самочувствие? Стрес? Тази мудра ще ви помогне бързо да възстановявате своето психическо положение! Според китайската натурална философия във всеки обект на Вселената участват 5 детайла: Земя; Вода; Огън; Въздух;…


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР